home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Kolibri a legsikeresebb!
2015.05.30.
LXX. évf. 21. szám
A Kolibri a legsikeresebb!

A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége (VANCSESZ) május 29-én tartotta ünnepi közgyűlését Újvidéken. A hajdújárási Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete számára ez a nap azért is különleges, mert a VANCSESZ neki ítélte oda a legsikeresebb nagycsaládos egyesületnek járó díjat.

A díj kísérőszövege, az indoklás: A Kolibri NCSE „kimagasló eredményeket ért el a családok egyesületi munkába történő bekapcsolásában, az önkéntesek bevonásában, öt település nagycsaládosainak közösségépítő tevékenységében, családbarát rendezvények szervezésében, a családgondozási program megvalósításában, a délvidéki és külföldi nagycsaládos és civil szervezetekkel való együttműködésben, illetve a Vancsesz megmozdulásaiban való aktív szerepvállalásban."
Gratulálunk!


A felvételen Gajda Nóra, Kiss Fehér Zsófia és Gajda István, a  Kolibri NCSE képviseletében

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..