home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A KÁEMVÉ
Szerda Zsófi
2015.04.29.
LXX. évf. 17. szám
A KÁEMVÉ

„Amikor az ég derül, én felállok tetejére, belelátok közepébe, dalolok hangján” (Lóci játszik). Középiskolások Művészeti Vetélkedője. Óbecse. Napsütés, méhek és fiatalok döngicsélnek, a fák is szebben virágoznak, és mindenki mosolyog. Rég látott ismerősök fordulnak be a sarkon, és örülnek egymásnak. Jómagam már akkor is KMV-ztem, amikor még nem voltam középiskolás, csak kilencéves, azaz kis pisis alsós. Ez viszont egyértelműen magában foglalja azt, hogy akkor is KMV-zek, amikor már nem vagyok semmilyen iskolás. Óbecse és a vajdasági magyar fiatalok legfontosabb rendezvénye, a Középiskolások Művészeti Vetélkedője negyvennyolcadik alkalommal lett megszervezve, s ért véget sokak bánatára.

Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..