home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Dal 2019 – szombaton jön a harmadik válogató
MTVA
2019.02.01.
LXXIV. évf. 5. szám
A Dal 2019 – szombaton jön a harmadik válogató

Szombaton bemutatkozik az idei mezőny utolsó 10 produkciója A Dal 2019 színpadán, a harmadik, és egyben utolsó élő válogatóban.

A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

A harmadik válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Kyra – Maradj Még
Leander Kills – Hazavágyom
Mocsok 1 Kölykök – Egyszer
Monyo Project – Run Baby Run
Nagy Bogi – Holnap
Pápai Joci – Az én apám
Petruska – Help Me Out of Here
Ruby Harlem – Forró
Salvus – Barát
USNK – Posztolj


A múlt szombati második válogatóban a metálzenét játszó Fatal Error Kulcs című dala 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 43 pont jutott az Acoustic Planet dalának, a Nyári zápornak, harmadikként jutott tovább aThe Middletonz és a Roses 41 ponttal, negyedikként Vavra Bence a Szótlansággal 39 ponttal, ötödikként pedig a miskolci The Sign az Ő című számmal, 38 ponttal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a yesyes és az Incomplete című dal lett, így ez a formáció is bekerült az elődöntőbe.

A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint FacebookInstagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 harmadik válogatójának sztárfellépőjének nevéhez több sikeres zenekar és számos sláger kötődik. Február 2-án este nem más, mint Balázs Fecó és zenekara lép a dalválasztó-show színpadára.

„Tőlem általában „zsebkendős” dalokra számít a közönség, ezek közül is egy olyan számot adunk elő, ami több generáción át még mindig megmaradt” – mondta el a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes. Szombat este A Dal 2019-ben kiderül, hogy melyik dalra gondolt Balázs Fecó!


A Dal 2019 – szombatonként 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal adása után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..