home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A Csontdarálók első helye
(T. T.)
2015.08.31.
LXX. évf. 34. szám
A Csontdarálók első helye

Ludason évente több kispályás-labdarúgó– és strandröplabdatornát rendeznek, mely nemcsak a falu lakosságát, hanem a környékbeli települések sportolni szerető polgárait is megmozgatja.

A helyi focicsapat, a Szabadkai Községi Liga örökös bajnoka, a Peščara együttese sajnos már több éve mély álomba szenderült, a pályát azonban a helyiek nem hagyják veszni, és jó gazda módjára ápolják, locsolják, karbantartják. A ludasi helyi közösség a legutóbbi kispályás-focitornát vasárnap rendezte meg, melyen hat helyi és környékbeli csapat mérettetett meg.

Habár a csapatok a mérkőzések előtt és után régi ismerősként, barátként köszöntötték egymást, a pályán nem volt kegyelem: a szurkolók élvezetes, izgalmas mérkőzéseket láthattak. A döntőben a Csontdarálók és az utóbbi két tornát (Csantavér és Hajdújárás) megnyerő Ludasi Bikák mérkőztek meg. A találkozó 2 : 2-es döntetlennel ért véget, a büntetőket azonban a Csontdarálók végezték el jobban, és ezzel övék lett a tornagyőzelem a Ludasi Bikák előtt. A dobogó harmadik fokára az Old Boys együttese állhatott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..