home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
52 sikeres pályázat
MNY
2017.11.03.
LXXII. évf. 43. szám
52 sikeres pályázat

Értesítés az MNT ösztöndíjpályázata második körének eredményeiről

Magyar Nemzeti Tanács 2017–2018. tanévre vonatkozó második felsőoktatási ösztöndíjpályázati felhívására beérkezett pályázati dokumentumok elbírálását követően a Magyar Nemzeti Tanács elnöke 2017. november 3-án meghozta döntését a felsőoktatási ösztöndíjra jogosult egyetemi hallgatók rangsoráról.

A második pályázati körben meghírdetett 52 ösztöndíjra 163 pályázat érkezett be, amelyből 52 sikeres volt, 90 hallgató – bár a feltéteteleknek megfeleltek – forráshiány miatt nem részesül támogatásban, valamint 21 pályázat pedig nem felelt meg a kiírásban feltüntetett kötelező pályázati feltételeknek, vagy határidőn túl érkeztek, ezért érvénytelennek számítottak.

A határozat ellen fellebbezésnek nincs helye, de a pályázók három napon belül kifogást emelhetnek a Tanács Végrehajtó Bizottsága elnökénél, amennyiben a rangsor ellentétes a Tanács határozatával, illetve ténybeli tévedésen alapul. A benyújtott kifogásokról az illetékes szerv három napon belül dönt.

A sikeres pályázókat a szerződéskötés részleteivel kapcsolatosan a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalának munkatársai e-mailben értesítik.

A Magyar Nemzeti Tanács új ösztöndíjasainak sok sikert kívánunk a tanulmányaik során!

A Magyar Nemzeti Tanács sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..