home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
45 éves a Szabadkai Rádió
(vas)
2013.09.04.
LXVIII. évf. 36. szám

A városnapi rendezvények keretében ünnepelte meg 45. születésnapját a Szabadkai Rádió az új épületében. Modest Dulić, Szabadka város polgármestere az ünnepségen reményét fejezte ki, hogy a rádió még további 45 évig fennáll majd, és olyan sikeresen működik, mint jelen pillanatban.

— A rádió 30 évnyi albérlői státuszát követően igazi otthonra lelt az új épületben, és már minden a helyére került. Remélem, ez ösztönzést nyújt az alkalmazottak számára a további előrehaladáshoz. A Szabadkai Rádió gyors és minőségi hírekkel szolgál nap mint nap, kisebbségi nyelven is tájékoztat, minden szabadkai polgárhoz naprakész információt juttat el a városban zajló eseményekről. Az utóbbi időben több alkalommal is erősen elleneztük a magánosítását. Szkeptikusak vagyunk az esetleges új tulajdonosnak a médiaházhoz való viszonyulása tekintetében, hiszen annak szerkesztéspolitikája megkérdőjelezné a hírszolgáltatás elfogulatlanságát. Szeretnénk, hogy a jövőben is az önkormányzathoz tartozzon.
— A Szabadkai Rádiónak mintegy 40 alkalmazottja van, akik havi rendszerességgel megkapják a fizetésüket. Mindannyian tudjuk, hogy ez manapság nagy ritkaság az újságírói szakmában. Büszke vagyok arra, hogy az önkormányzat mindig támogatta a Szabadkai Rádiót és annak működését — mondta a fogadáson Toni Bedalov, a rádió igazgatója. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..