Horoszkóp

Kos

Hivatás: A hivatalos megbeszéléseken öné a kezdeményező szerepe. Ha él a lehetőségekkel, hosszú évekre megalapozhatja jólétét. Szerelem: Megnő a vonzereje. Egészség: Óvatosan cipekedjen — inkább kérjen segítséget, ha nehéz tárgyat emel.


Bika

Hivatás: Néhány ember, aki korábban fontos szerepet töltött be az életében, érdektelenné válhat. Már nem ad a véleményükre, tanácsaikra. Szerelem: A gondok ellenére se rúgja fel kapcsolatát. Egészség: Depresszióra hajlamos.


Ikrek

Hivatás: Olyan információk birtokába juthat, amelyeket nagyszerűen kamatoztathat karrierje alakításában. Szerelem: Nagyon erős a kísértés, hogy változtasson eddigi életén. Egészség: Élvezze a jóga jótékony hatását.


Rák

Hivatás: Hacsak teheti, a munkája egy részét otthon végzi. Szerelem: Ha valamire szeretné rávenni a kedvesét, akkor ne érzelmi zsarolással próbálkozzon. Egészség: Derékfájdalmai több nap után sem szűnnek, sőt erősödhetnek is.


Oroszlán

Hivatás: Egy kicsit döcögve halad céljai felé. Szerelem: Apró félreértések mérgezhetik meg hétköznapjait, és talán még a féltékenység is felébred a szívében. Egészség: Ízületi bántalmaira mielőbb gyógyírt kell találnia.


Szűz

Hivatás: Túlságosan elfoglalt, leköti a karrierépítés, így alig jut ideje másra. Szerelem: Ha a szívét is megosztja a hitvese és a szeretője között, végképp időzavarba kerül. Egészség: A társasági élet jobb kedvre derítheti.


Mérleg

Hivatás: Noha sok energiát fektet munkájába, az eredmény mégis elmarad. Szerelem: Párkapcsolatában javulást hozhat egy hétvégi kisebb utazás. Egészség: Mindig olvassa el a betegtájékoztatót, ha új gyógyszert kezd szedni.


Skorpió

Hivatás: Módosítania kellene hosszú távú pénzügyi terveit, stratégiáját. Szerelem: Talán túl sok illúziója volt, ezért ha jót akar magának, inkább értékelje át a magánéletét. Egészség: Egyre gyakrabban érzi magát levertnek. 


Nyilas

Hivatás: Karrierjét illetően ragyogó ötlete támadhat. Szerelem: Egy ideje nehezebben ért szót a környezetével, így párjával is. Legszívesebben elmenekülne egy lakatlan szigetre. Egészség: Sérülésveszély fenyegeti.


Bak

Hivatás: A körülmények kész tények elé állítják, és ez alaposan kihozza a sodrából. Szerelem: Valami elmúlt, és ez persze fáj, de nem élhet a múltban. Egészség: Az esti séta jótékonyan hat mentális állapotára. 


Vízöntő

Hivatás: Hajlamos túltervezni, ezért kisebb félreértésekkel számolhat. Szerelem: Mint mindig, ezúttal is az őszinteség a járható út. Egészség: Ügyeljen az elegendő mennyiségű folyadék bevitelére — igyon több teát!


Halak

Hivatás: Nehezen hárulnak el útjából az akadályok. Szerelem: Vonzereje megnő, ezért olyan sikereket ér el a szerelemben, amilyenekre talán még maga sem számított. Egészség: Táplálkozzon rendszeresen.


Facebook

Támogatóink