Horoszkóp

Kos

Hivatás: Fontos tárgyalásra kerülhet sor, igyekezzen higgadt maradni. Szerelem: A szócsaták elkerülhetetlenek, de nagyon fontos, hogy mindig békességgel zárják a napot. Egészség: Keresse a pozitív szemléletű emberek társaságát.


Bika

Hivatás: Az elkövetkező napokban rájön, hogy vannak dolgok, melyekért hiábavaló a küzdelem. Szerelem: Elkeseríti, hogy kedvese nem mindenben vallja az ön nézeteit. Egészség: Táplálkozásában a minőséget helyezze előtérbe a mennyiséggel szemben.


Ikrek

Hivatás: Meg kell tanulnia a csapatmunka elve szerint dolgozni. Szerelem: Partnerválasztásban ezúttal nem annyira az érzelmek, inkább az érdekei segítik, hogy ne tévedjen. Egészség: Jól érzi magát a bőrében.


Rák

Hivatás: Nyugodtan elmehet szabadságra, senki nem fogja kifúrni az állásából. Szerelem: Az élet ezúttal is nagyszerű rendező, jobb fordulatokat tartogat, mint képzelte. Egészség: Igyekezzen többet törődni testi-lelki egészségével.


Oroszlán

Hivatás: Az eddigi kellemetlen perióduson túllépve tartalmas, kedvező időszaknak néz elébe. Szerelem: Gyakran elgondolkodik a jövőjéről, mivel párkapcsolata hozott már jót és rosszat egyaránt. Egészség: Kerülje a huzatos helyeket.


Szűz

Hivatás: Üzleti ügyekben érezheti meg a csillagok kedvező állását. Szerelem: Érzelmeit mélyebben éli meg, mint eddig bármikor. Képes új perspektívákat megnyitni, és megszabadulni néhány béklyótól is. Egészség: A gyógynövények csodát tehetnek.


Mérleg

Hivatás: Nagyobb átszervezések és pénzügyi gondok miatt elég sok embert elbocsátanak munkahelyéről, így akár az ön állása is veszélybe kerülhet. Szerelem: Nehezére esik hűségesnek maradnia partneréhez. Egészség: Gyakran kap dührohamot.


Skorpió

Hivatás: Legyen visszafogottabb, és vigyázzon, hogy kiben bízik meg. Szerelem: Ha éppen egyedül van, akkor se érezze rosszul magát — a magány most igencsak jótékony hatással lesz önre. Egészség: Több pihenésre, alvásra van szüksége.


Nyilas

Hivatás: Higgye el, a csábító állásajánlat, mellyel hetek vagy akár hónapok óta kecsegtetik, valóságos. Szerelem: Ott legyeskedik ön körül az a személy, aki mellett boldog lehet. Egészség: Allergiája kiújul, köhögési rohamok kínozzák.


Bak

Hivatás: Kitűnő hangulatban telik a hete, ám ez sajnos gátolja a munkájában. Szerelem: Ne rontson ajtóstul a házba, azaz ne akarja ráerőszakolni magát senkire. Egészség: Sétával szabaduljon meg a felgyülemlett feszültségtől.


Vízöntő

Hivatás: Nem várt kedvező eseményekre számíthat munkahelyén. Szerelem: Ha nem akar komoly kapcsolatot, akkor ezt még az elején mondja el. Nem tisztességes elhallgatni az igazi szándékát a másik fél elől. Egészség: Gyakran túlhajtja magát.


Halak

Hivatás: Pénzügyekben nagy eséllyel számíthat támogatókra, de a meggyőzés eszközeit mindenképpen alaposan válogassa meg. Szerelem: Korábbi kapcsolatai nosztalgiát ébreszthetnek önben. Egészség: Izombecsípődés keserítheti meg a napjait.


Facebook

Támogatóink