Horoszkóp

Kos

Hivatás: Feladatait lelkiismeretesen végzi. Várható, hogy jutalomként főnökei elismerésben és némi pluszpénzben részesítik. Szerelem: Anélkül bocsátkozik új kalandba, hogy a következményen aggódna. Egészség: Gyomorpróbáló időszakot élhet át.


Bika

Hivatás: A napokban az objektivitást lesz módja gyakorolni. Szerelem: A hátravonuló Vénusz egy kicsit összezavarhatja a dolgait. Elképzelhető, hogy összetalálkozik régi nagy szerelmével. Egészség: A szemével kapcsolatos panaszok kerülhetnek előtérbe.


Ikrek

Hivatás: Igyekezzen jobban ráhangolódni feladataira. Szerelem: Több új ismeretségre tehet szert. Egészség: A barátai gondját gyakran a magáénak érzi. Néha már annyira, hogy a betegségük tüneteit is felfedezi önmagán.


Rák

Hivatás: Munkájára és az azzal járó feladatokra sokkal jobban ügyeljen. Ha nem így tesz, akkor hanyagságának súlyos anyagi veszteség lehet a következménye. Szerelem: Szerelmet ígérnek a csillagok. Egészség: Erősödjön fizikailag is.


Oroszlán

Hivatás: A felettesekkel, kollégákkal, üzletfelekkel törekedjen a tiszta, érthető kommunikációra. Szerelem: A titkos találkák nem éppen önnek valók. Egészség: Végre itt a dinnyeszezon, így kedvére lakmározhat kedvenc gyümölcséből.


Szűz

Hivatás: Ha érvényesíteni szeretné akaratát, eljött az ön ideje. Végre tisztán látja a célját, tudja, mire vágyik, mit szeretne. Szerelem: Ámor megcélozza, de lehet, mást talál el. Egészség: Leginkább az idegkimerültség veszélyezteti.


Mérleg

Hivatás: Most az egyszer ne tartsa magát merev elképzeléseihez. Engedjen egy kicsit, és legyen rugalmasabb! Szerelem: Kalandvágyóvá válhat, és habzsolja az élvezeteket. Egészség: Ne tartózkodjon a tűző napon, a napszúrás ugyanis nem játék! 


Skorpió

Hivatás: A munkájával kapcsolatos lényegi döntéseket jobb, ha elhalasztja. Állítsa magát csökkentett üzemmódba! Szerelem: Meg kellene találnia az egészséges középutat a szabadságvágya és a szerelme között. Egészség: Fittnek érzi magát.


Nyilas

Hivatás: Bármilyen nehéznek érzi is az ön előtt álló időszakot, vélhetően ez lesz a nagy előrelépés, átalakulás ideje. Szerelem: Váratlanul, mindenféle figyelmeztetés nélkül toppan be életébe a szerelem. Egészség: A fizikai erőnlét növeli a lelkierőt.


Bak

Hivatás: Mondták már önnek, hogy időnként munkamániás? Semmi sem tartja vissza attól, hogy naponta új terveket találjon ki. Szerelem: Ismerkedjen bátran. Egészség: Keressen fel meditatív helyeket, például egy csendes parkot, folyópartot.


Vízöntő

Hivatás: Tegye szabaddá magát néhány hétre, hogy végre a munkájában is szüneteltethesse megfelelési kényszerét. Szerelem: Nem számíthat jelentősebb előrelépésre a szerelmi életében. Egészség: Megszaporodhatnak a balesetveszélyes helyzetek.


Halak

Hivatás: Jobbnál jobb ötleteit igyekezzen meg is valósítani. Szerelem: Minden a legnagyobb rendben: szinte két méterrel a föld felett jár, hiszen végre szeret, és viszontszeretik. Egészség: Fogyókúrája látható eredménnyel jár.


Facebook

Támogatóink