Horoszkóp

Kos

Hivatás: Hiába használja ki teljesen a kreatív energiáit, az anyagiak terén minden marad a régi. Szerelem: Ne hozzon elhamarkodottan fontos döntést, mindenképpen aludjon rá egyet. Egészség: Az időjárási frontok igencsak megviselik.


Bika

Hivatás: Munkahelyén jól nézze meg, kivel barátkozik, kinek mennyi információt csepegtet. Tudja, gyakran még a falnak is füle van. Szerelem: Kerülje a konfliktusokat. Egészség: A szokásosnál gyakrabban fájhat a feje. 


Ikrek

Hivatás: Tele van ötletekkel, de valami mégis visszafogja, megakadályozza a sikerét. Szerelem: Párkapcsolatában meglepetések érhetik. Egészség: Az étkezés terén elengedte magát. Jót tenne egy hosszabb ideig tartó, mértékletes fogyókúra.Rák

Hivatás: Ne fogadjon el nehezen átlátható, pénzügyi kockázattal járó feladatot. Szerelem: Ne üljön fel minden pletykának, melyet kedveséről hall. Egészség: Öltözzön úgy, hogy minél kevesebb legyen az esélye a felfázásnak!


Oroszlán

Hivatás: Nem volna szabad túlértékelnie a pénzügyi nehézségeit. Szerelem: Ha egyedülálló, új szerelem élénkítheti fel a magánéletét. Egészség: Fogfájás keserítheti meg napjait, de szerencsére sikerül gyorsan megoldani a gondot. 


Szűz

Hivatás: Elemében érzi magát, mert olyan feladat várja, amelyben legjobb formáját nyújthatja, kamatoztathatja lényeglátó képességét. Szerelem: A munkahelyi sikereket párkapcsolata sínyli meg. Egészség: Erősítse jobban immunrendszerét.


Mérleg

Hivatás: Ígéretes jövő előtt áll. Mindent siker koronáz, amibe belekezd. Szerelem: Szereti, ha mindig a figyelem középpontjában áll, de most úgy érzi, párja elnyomja, és ez rosszul érinti. Egészség: Sportoljon rendszeresen.


Skorpió

Hivatás: Kudarcok sorozata nehezíti munkahelyi életét. Szerelem: Ha belátva a hibákat átfogalmazzák a vágyaikat, új alapokra helyezhetnek mindent. Egészség: Párkapcsolata rendezésével sok pszichoszomatikus tünete megszűnhet. 


Nyilas

Hivatás: Elszántsággal halad azon az úton, amely elvezeti céljaihoz. Szerelem: Zűrös napok elé nézhet egy rokona miatt. A helyzeten az sem változtat, hogy erősnek érzi magát kedvese oldalán. Egészség: Pihenjen többet.


Bak

Hivatás: Sokkal többet elérhet, mint amiben valaha is bízott. Szerelem: A függetlenek eseménydús napok előtt állhatnak. Egészség: Fronthatások veszélyeztetik, koncentrálóképessége csökken, lassabbá válik, és fájhat a feje.


Vízöntő

Hivatás: Ha ügyesen gazdálkodik a lehetőségeivel, akkor az anyagiak terén jó egyenleggel zárja az elkövetkező időszakot. Szerelem: Kedvese a házasságot sürgeti. Egészség: Idegrendszere stabillá tételére fordítson több energiát.


Halak

Hivatás: Vitába keveredhet idősebb kollégáival. Szerelem: A hétvégi buliban nem árt kordában tartania tomboló energiáit, különben nehéz napok elé nézhet párkapcsolati téren. Egészség: A torok és a légutak állapota okozhat gondot. 


Facebook

Támogatóink