Horoszkóp

Kos

Hivatás: Higgye el, nem jó ötlet a főnökével flörtölni! Szerelem: Hagyja magát szeretni, körberajongani, hiszen ezt a fajta érzelmet szülőktől, testvérektől, barátoktól nem kaphatja meg. Egészség: Látogassa meg fogorvosát!


Bika

Hivatás: Törekedjen jobban kapcsolatai kiépítésére! Szerelem: Hallgasson a megérzéseire, nem fogják félrevezetni! Minden igaz, ami önnel történik. Egészség: Egy idősebb családtag megbetegedése önt is nagyon megviseli.


Ikrek

Hivatás: Ne feledje, hogy aki sokat markol, az keveset fog. Szerelem: Egyre nyitottabb, és vágyik a flörtre — most ez határozza meg az események menetét. Egészség: Csak orvosi utasításra szedjen antibiotikumot.


Rák

Hivatás: Minél kockázatosabb lehet most egy üzlet, annál inkább mutatkozik csábítónak. Szerelem: Ne akarjon többet, jobbat, szebbet! Egészség: Vérnyomása időnként felszökhet, és a keringésére is jobban kellene ügyelnie.


Oroszlán

Hivatás: Nehéz lesz minden szabályt és törvényt betartania. Lehet, hogy egy apróbb csalafintaságra kényszeríti a sors. Szerelem: A szakítást fontolgatja. Egészség: Ugye, jólesik a csontjait egy kissé megropogtatni?


Szűz

Hivatás: Egy kellemetlen ügybe csöppenhet, ráadásul megint önnek kell a döntőbíró szerepét magára vállalnia. Szerelem: Ne veszekedjen társával, mert az szélsőséges módon csapódhat le! Egészség: Derékfájdalmak léphetnek fel.


Mérleg

Hivatás: Ne keseredjen el, ha nem minden úgy történik, ahogyan eltervezte. Szerelem: Kacérkodjon bátran, a siker garantált! Egészség: Változtasson étkezési szokásain! Több vitamin, kevesebb édesség — legyen ez az alap.


Skorpió

Hivatás: Nagy tervei, vágyai vannak, de ahhoz, hogy megvalósíthassa őket, volna még mit tanulnia. Szerelem: Féltékeny típus, és ez még akkor is igaz, ha nem érzi magát annak. Egészség: Alvászavarok léphetnek fel.


Nyilas

Hivatás: Rengeteg intéznivalót halogatott el, ám ez a hét alkalmas arra, hogy mindennek a végére járjon. Szerelem: Jogosan érzi úgy, hogy megérdemelne egy kis figyelmet, ajnározást a kedvesétől. Egészség: Javítson erőnlétén!


Bak

Hivatás: Tehetségét nemcsak üzleti célokra, hanem más területeken is kamatoztathatja. Szerelem: Ne fogja vissza magát, engedjen szabad utat a szenvedélyének. Egészség: Előzze meg a fertőzéseket!


Vízöntő

Hivatás: A főnökei egyre több feladattal halmozhatják el, de ne hőzöngjön emiatt. Szerelem: A boldogság akkor igazi, ha mindketten részesei. Adja önmagát, ne titkoljon semmit partnere elől! Egészség: Sportoljon intenzívebben és gyakrabban.


Halak

Hivatás: A pénzügyi természetű kérdésekben legyen óvatos. Szerelem: Tűrnie kell partnere kritikáit — még akkor is, ha jogtalannak érzi őket. Egészség: A réteges öltözködés fontossága nem üres szólam. Sok kellemetlenségtől megkíméli.


Facebook

Támogatóink