Horoszkóp

Kos

Hivatás: Kommunikatív hangulatban van, és minden munkafolyamatot megbeszélne a kollégáival. Szerelem: A párkapcsolatban élők érzelmekben gazdag napokat tölthetnek a kedvesükkel. Egészség: Ideje lenne végre alaposan kipihennie magát.


Bika

Hivatás: Megeshet, hogy egy kedvező fordulat révén belekezd egy nagyszabású ingatlanügylet lebonyolításába. Szerelem: A párja nem veszi jó néven, ha ön időnként az orránál fogva vezeti. Egészség: Olykor-olykor felszökkenhet a vérnyomása.


Ikrek

Hivatás: Hisz abban, amit csinál, ráadásul érti a módját, hogy felkészültségével, megjelenésével lehengerlő győzelmet arasson a jövőjét eldöntő próbatételen. Szerelem: Visszahódíthatja a kedvesét. Egészség: Bokaficam fenyegeti.


Rák

Hivatás: Ha eddig anyagi vagy családi akadályok gátolták tervei megvalósítását, akkor most zöldre vált a lámpa. Szerelem: Jól szervezze meg a programokat, mert a kedvese nehezen viseli az üresjáratokat. Egészség: Jól érzi magát.


Oroszlán

Hivatás: Rendkívül termékeny időszakát éli, csak úgy ontja a jobbnál jobb ötleteket. Szerelem: Az ön számára egy párkapcsolatban az a legfontosabb, hogy partnere elegáns és vonzó legyen — a belbecs szinte másodlagos. Egészség: Fejfájás kínozhatja.


Szűz

Hivatás: Némi ügyeskedéssel találékonyan oldja meg a gondjait. Okosan bújik ki a kellemetlen feladatok teljesítése alól. Szerelem: Új fejezet nyílik a párkapcsolatában. Ami eddig volt, az a múlté. Egészség: Ne menjen ki a tűző napra!


Mérleg

Hivatás: Nélkülözhetetlenné teheti magát kapcsolatteremtő, konfliktuskezelő képességével. Szerelem: Néha úgy érzi, kicsúszik kezéből az irányítás, de ne aggódjon, még nincs minden veszve. Egészség: Mérsékelje a húsfogyasztást.


Skorpió

Hivatás: Ha nem is látványosan, de mindenképp szerencsésen alakulnak a munkájával kapcsolatos tervei. Szerelem: Néha nem árt hátralépni egyet, és kivárni a dolgok alakulását. Egészség: Régóta tervezi, hogy leszokik a dohányzásról.


Nyilas

Hivatás: Most feltétlenül a biztonságot kell választania, még akkor is, ha a személyes szabadság különösen fontos önnek. Szerelem: Szenvedélyes érzelmeket jeleznek a csillagok. Egészség: Fogfájása alaposan megkeserítheti mindennapjait.


Bak

Hivatás: Rendkívüli stabilitás és önfegyelem jellemzi ezen a héten. Szerelem: Gyengéd érzelmeket táplálhat a főnöke vagy valamelyik kollégája iránt. Egészség: Egyre szaporodó elfoglaltságai ellenére se hanyagolja el a sportolást.


Vízöntő

Hivatás: Lehet, hogy rosszul ítél meg egy helyzetet, vagy pikírt megjegyzéseivel hangolja maga ellen munkatársait. Szerelem: Szép, bár egyelőre csak plátói szerelem van kibontakozóban. Egészség: Ne hanyagolja el egészségét.


Halak

Hivatás: Hosszú idő után előrelépés várható. Szerelem: Annyira el lesz foglalva saját magával, hogy alig veszi észre, szerelmét valaki le akarja csapni a kezéről. Egészség: Ha módja van rá, gyógyfürdőben kezeltesse reumáját.


Facebook

Támogatóink