Horoszkóp

Kos

Hivatás: Egy nem várt esemény a munkahelyén olyan konfliktusokat generálhat, amelyeket erőből aligha lehet megoldani. Szerelem: Noha akadozva indul új kapcsolata, jól halad a célja felé. Egészség: Ne hajtsa túl magát — sem munka, sem sport terén.


Bika

Hivatás: Ezekben a napokban érdemes megvalósítania a tervezett változtatásokat. Szerelem: Mostanában nem történik semmi említésre méltó, így a szürkeség a hangulatára is rányomja bélyegét. Egészség: Depresszióközeli állapotba kerülhet.


Ikrek

Hivatás: Munkájáért, szolgálataiért igyekezzen reális árat kérni. Szerelem: Ne csodálkozzon, ha párja szemrehányásokkal illeti. Igaza van, hiszen az utóbbi időben valóban sok időt töltött a munkahelyén. Egészség: Nagy a sérülés kockázata.


Rák

Hivatás: Ismét szerezhet néhány hasznos tapasztalatot, ismeretséget. Szerelem: Nincs hangulata az édes kettesben eltöltött időhöz, inkább barátaival szórakozna. Egészség: Vírusok, felső légúti betegségek okozhatnak panaszt.


Oroszlán

Hivatás: Vágyik az elismerésre, de mindig útjába kerül egy újabb akadály. Szerelem: Érzelmei hullámzóak. Szeretne kiszabadulni a kötöttségből, miközben a partnerétől kapott biztonságot is meg akarja tartani. Egészség: Közérzete kitűnő.


Szűz

Hivatás: Sikereinek híre olyanokhoz is eljut, akik eddig nem ismerték el a munkáját, tehetségét. Szerelem: Különösebb eseményekre ne számítson ezekben a napokban. Egészség: Nehezen tűri a tétlenséget, melyre esetleges betegsége kényszeríti.


Mérleg

Hivatás: Az volna a legcélravezetőbb, ha az anyagiakat érintő tárgyalásokat, folyamatokat későbbre halasztaná. Szerelem: Párjával túl szigorú, saját magával pedig nagyon elnéző. Ennek még rossz vége is lehet! Egészség: Kiújulhat a reumája.


Skorpió

Hivatás: A munkahelyváltás nagy megterheléssel járhat. Szerelem: Partnere irányítja az eseményeket, és ha nem tud ráhangolódni, akkor a kisebb csalódások a végén teljesen elfojtják a vágyait. Egészség: Ügyeljen a testsúlyára!


Nyilas

Hivatás: Minden megállapodás előtt közölje az elvárásait. Szerelem: A szerelem szinte eszét veheti, pedig ha új kapcsolatról van szó, nem ártana jobban megismernie partnerét. Egészség: Gerincpanaszaival forduljon megfelelő szakemberhez. 


Bak

Hivatás: Ne végezzen nagy koncentrációt igénylő munkát. Szerelem: Egy-egy apró félreértés miatt nem kell azonnal szakítania a kedvesével. Egészség: Az állandó éjszakázás, a kevés alvás felemészti szervezete erőtartalékait. Pihenjen hát többet!


Vízöntő

Hivatás: Tele van ötletekkel, újonnan ébredő ambíciókkal. Szerelem: Előfordulhat, hogy hírt kap egy régi kedveséről, vagy akár személyesen is megjelenhet az életében, ezzel pedig érzelmi vihart kavarhat. Egészség: Erősítse az immunrendszerét.


Halak

Hivatás: Úgy tűnik, beválik egy korábbi stratégiája, és eléri céljait. Szerelem: Ha mostanában szakad el kedvesétől, úgy érzi, hogy örök haragot fog tartani vele. Egészség: Nem jó, hogy csak a legvégső esetben hajlandó orvoshoz fordulni.


Facebook

Támogatóink