Horoszkóp

Kos

Hivatás: Hatalmi harcok várhatóak. Szerelem: Ha azonnal megbeszéli párjával a nézeteltéréseket ahelyett, hogy hagynák elmérgesedni a helyzetet, együtt tudnak maradni. Egészség: Túlságosan feledékeny az utóbbi napokban.


Bika

Hivatás: Találkozhat azokkal, akiknek az erkölcsi-anyagi támogatása nélkülözhetetlen lesz az elkövetkező időszakban. Szerelem: Töltsön több időt családjával, barátaival. Élvezni fogják. Egészség: Kímélje a szívét és az idegeit.


Ikrek

Hivatás: Nagyot csalódhat az egyik legközelebbi bizalmasában. Szerelem: Fülébe jut, hogy pletykák keringenek szerelmi ügyeiről. Különösebb jelentőséget ne tulajdonítson a mendemondáknak. Egészség: Mindig bugyolálja be a torkát.


Rák

Hivatás: Állásajánlatot kaphat, de nem nyeri el a tetszését. Szerelem: Kompromisszumkészsége átsegíti a nehézségeken, így átmenetileg békét is tud teremteni párjával. Egészség: Néhány apróbb kellemetlenségtől eltekintve jól érzi magát.


Oroszlán

Hivatás: Az elmúlt ünnepek miatt óriási a lemaradása. Szerelem: Uralkodó bolygója a szerelem házába lép: minden jóra számíthat, de a túlzásoktól mégis óvakodnia kellene. Egészség: Hagyjon fel a dohányzással!


Szűz

Hivatás: Ha sikerül megtalálnia a jó irányt, akkor a szakmai értéke is megemelkedhet a munkaerőpiacon. Szerelem: Töltsön több időt kettesben kedvesével. Egészség: A táplálkozásban tartson mértéket, de azért a koplalást is kerülje.


Mérleg

Hivatás: Rámenősség helyett szelídebb módszerekkel szerezzen érvényt akaratának. Szerelem: Lassan kezdi behúzni tüskéit, de még mindig nehezen viseli, ha ellentmondanak önnek. Egészség: A gyomorrontás szinte az ajtaján kopogtat.


Skorpió

Hivatás: Fontos híreket kap, melyek jelentősen kihatnak karrierjére. Szerelem: Mutassa meg párjának, hogy fontosak önnek a közös tervek, célok. Egészség: Nemcsak a lelke, hanem a teste is túl keménnyé vált: egy lazító masszázs sokat segíthet.


Nyilas

Hivatás: Ez a hét alkalmas a munkára, mert a lényegre tud összpontosítani. Szerelem: Egy idegennél tett látogatás romantikus szerelmi történetté alakulhat. Egészség: A boldogságot nem csak kalória formájában veheti magához.


Bak

Hivatás: Munkahelyén nagy a felfordulás. Ha nem is váratlanul érik a változások, egy időre kicsúszhat a lába alól a talaj. Szerelem: Egy jellemtelen emberrel hozza össze az élet. Egészség: Szívpanaszok, -ritmuszavarok léphetnek fel.  


Vízöntő

Hivatás: Anyagi gondjai lehetnek: kevesebb pénze maradt, mint amennyire számított. Szerelem: Féltékenység gyötörheti, melynek oka nagyravágyásában és hiúságában is keresendő. Egészség: Influenza döntheti le a lábáról.


Halak

Hivatás: Igazán nem lehet panasza, a véletlenek a kezére játszanak. Szerelem: Észre kell vennie, hogy az utóbbi időben személyes kapcsolatai minden igyekezete ellenére áttekinthetetlenné, zűrzavarossá váltak. Egészség: Alvászavarral küzdhet.


Facebook

Támogatóink