Horoszkóp

Kos

Hivatás: A kedvezőnek tűnő pénzügyi ajánlatokat alaposan elemezze, mert szinte biztos, hogy van apró betűs rész is. Szerelem: Új érzés keríti hatalmába: a félelem. Egészség: Jól teszi, ha a meghűléses betegségek ellen fokozottan védekezik.


Bika

Hivatás: Mielőtt igent mondana egy várhatóan hosszú, fárasztó munkára, próbáljon olyan partnereket szerezni, akik a monoton feladatoktól sem riadnak vissza! Szerelem: Magányosnak érzi magát. Egészség: Idegileg kimerült, ezt kár tagadnia.


Ikrek

Hivatás: Keresse azokat a lehetőségeket, amelyek által nagyobb szaktudást szerezhet! Szerelem: Az aktuális események egy kicsit megtépázhatják önbizalmát. Egészség: Az utóbbi időszakban jó néhány kilót felszedett magára.


Rák

Hivatás: Mindenkivel konfrontálódik — azokkal is, akik kritizálják, és azokkal is, akik szemet hunynak hibái fölött. Szerelem: Nagyon kevés esetben alakulnak úgy a dolgai, ahogyan szeretné. Egészség: Szerezzen be egy vesevédő derékmelegítőt.


Oroszlán

Hivatás: Könnyen talál új lehetőségeket, melyeket a nagyon közeli jövőben jól kamatoztathat. Szerelem: Kár volna azon keseregni, hogy mindenkivel történik valami, csak ön körül nagy a csend. Egészség: A lelki gondok testi panaszokat okozhatnak.


Szűz

Hivatás: Akkor se vállalja túl magát, ha úgy érzi, mindent elbír. Szerelem: Kiegyensúlyozott időszakát éli. Élvezze! Egészség: Az időjárás és a bolygóállás is hajlamosíthatja a megfázásos tünetekre, gyulladásokra.


Mérleg

Hivatás: Ha valamit vét a munkahelyén, annak következményei lehetnek. Szerelem: Otthoni viták keserítik meg mindennapjait. Jobban tenné, ha higgadtan beszélné meg a nézeteltéréseket. Egészség: Most az influenza a legnagyobb veszély.


Skorpió

Hivatás: Helyezzen nagyobb hangsúlyt a munkakapcsolatai megszilárdítására. Szerelem: Még keresi a boldogságot. Egészség: Az idegbecsípődés veszélye fennáll az arra hajlamosaknál, ezért bánjon óvatosan a mozgással, viszont a lustálkodást is kerülje.


Nyilas

Hivatás: Ösztönei rendkívül jól működnek, ezért sikerül megoldania a váratlanul felmerülő gondokat. Szerelem: Ne kritizálja párját, mert ha megbántódik, hetekbe telhet, mire kiengesztelődik. Egészség: Próbáljon többet pihenni.


Bak

Hivatás: Fogadja kellő méltósággal a munkalehetőségeket, de ragaszkodjon a saját feltételeihez. Szerelem: Feltűnhet a láthatáron egy rivális, aki szívesen átvenné a helyet kedvese szívében. Egészség: Ezen a héten jusson el fogorvosához.


Vízöntő

Hivatás: Lassan, de biztosan átalakul a munkaköre, esetleg olyan területre kerül, ahol jobban megtalálhatja számításait. Szerelem: Szívesen szervez érdekes, közös programokat kedvesének. Egészség: Lelki békéje helyreáll.


Halak

Hivatás: Tartsa magát távol a kétes üzletektől, mert a nyereséget igen gyorsan elvihetik a büntetések. Szerelem: Akiért a szíve dobog, az máshoz tartozik. Egészség: Kerülje a nagy hőingadozást: a fűtött házból sose menjen ki kabát nélkül.


Facebook

Támogatóink