Horoszkóp

Kos

Hivatás: Kritikus szemlélete szerint senki nem tudja olyan jól elvégezni a feladatokat, mint ön. Szerelem: Vége a bizonytalanságnak, ha nem puskázza el megint, megtalálhatja a nagy szerelem. Egészség: Óvatosan sportoljon.


Bika

Hivatás: A munkájában bekövetkező változások kihatnak élete más területeire is. Szerelem: Legyen őszinte és becsületes, akkor párja is az lesz. Egészség: A mozgás mindenképpen jót tesz. Az ízületeire ráférne egy kis kilazítás. 


Ikrek

Hivatás: Minden összeesküdhet ön ellen. Szerelem: Ha új keletű a kapcsolata, számíthat rá, hogy tartós együttlét kerekedik belőle. Egészség: Lelki bajaira is megoldás lehet, ha elkezd foglalkozni a testiekkel. 


Rák

Hivatás: Felettese anyagi gondja áthúzhatja számítását. Zsonglőrködnie kell a lehetőségekkel, hogy átvészelje a nehéz periódust. Szerelem: Kapcsolatában felizzik a szenvedély. Egészség: Ügyeljen jobban energiája beosztására.


Oroszlán

Hivatás: Sok önfegyelemre lesz szüksége, hogy ne kövesse el újra a régi hibákat. Szerelem: Lehetséges, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amelyet nem tárhat fel a világ előtt. Egészség: Vízháztartással kapcsolatos panaszai lehetnek. 


Szűz

Hivatás: Fontosnak érzi, hogy többet foglalkozzon saját személyiségével, és hogy ez a munkájában is meglátszódjon. Szerelem: Lehetősége lesz realizálni párkapcsolati terveit, melyeket eddig nem tudott. Egészség: A boldogság gyógyít.


Mérleg

Hivatás: Mindent azonnal meg akar oldani, hiszen nagyon nagy a lemaradása — pedig a lazsálás nem jellemző önre. Szerelem: Érzelmeit nem szívesen tárja fel, még a családja előtt sem. Egészség: Töltsön minél több időt a természetben. 


Skorpió

Hivatás: Tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért, ezért most új pénzforrások után kell néznie. Szerelem: Magánéletében végre kezd olvadni a jég, ismét sikerül szót értenie párjával. Egészség: Naponta fellépő, enyhébb fejfájás kínozhatja.


Nyilas

Hivatás: A munkahelyi pletykákból „él”, információt kap és ad, miközben igyekszik a saját malmára hajtani a vizet. Szerelem: Találkozhat egy olyan megnyerő modorú emberrel, aki felkelti érdeklődését. Egészség: Törődjön többet magával.


Bak

Hivatás: A csillagok állása most nem kedvez a pénzügyi manővereknek. Ne kockáztasson, ha nem látja át a részleteket! Szerelem: Engedjen párja akár vadnak tűnő ötleteinek is. Egészség: Gyakran teljesen feleslegesen idegeskedik.


Vízöntő

Hivatás: Sikerül elérnie célját a munkában, és ez egyre jobban meglátszik. Szerelem: Ne csak a hét végén babusgassa kedvesét, a munkanapokba is kell színt vinni! Találjon ki valami eredetit. Egészség: Egy kis pihenésre, lazításra vágyik. 


Halak

Hivatás: Csupa tettvágy, amikor nekikezd feladatainak, ám hamar kiderül, hogy főleg elméletben lelkes. Szerelem: Nincsenek magánéleti gondjai. Egészség: Végre ön is megtapasztalhatja a pozitív gondolatok teremtő, gyógyító erejét.


Facebook

Támogatóink