Horoszkóp

Kos

Hivatás: A munkahelyén egy nem várt esemény olyan konfliktusokat generálhat, amelyeket erőből aligha lehet megoldani. Szerelem: Noha akadozva indul az új kapcsolata, jól halad a célja felé. Egészség: Ne hajtsa túl magát!


Bika

Hivatás: Most érdemes beindítania a tervezett változtatásokat. Szerelem: A napokban nem történik semmi említésre méltó, így a szürkeség rányomja bélyegét a hangulatára is. Egészség: Depresszióközeli állapotba kerülhet.


Ikrek

Hivatás: A munkájáért, szolgálataiért igyekezzen reális árat kérni. Szerelem: Ne csodálkozzon, ha párja szemrehányásokkal illeti. Igaza van, hiszen az utóbbi időben ön valóban sok időt töltött a munkahelyén. Egészség: Nagy a sérülés kockázata.


Rák

Hivatás: Ismét szerezhet néhány jó tapasztalatot, hasznára váló ismeretséget. Szerelem: A párja igyekszik bevonni önt a szerelmi-érzéki játékokba. Egészség: Vírusok, felső légúti betegségek okozhatnak panaszt.


Oroszlán

Hivatás: Vágyik az elismerésre, de mindig útjába kerül egy újabb akadály. Szerelem: Szeretne kiszabadulni a kötöttségből, viszont a partnerétől kapott biztonságot is meg akarja tartani. Egészség: Közérzete kitűnő.


Szűz

Hivatás: A múltbeli sikerei híre olyanokhoz is eljutott, akik eddig nem ismerték el a munkáját. Szerelem: Különösebb eseményekre ne számítson. Egészség: Nehezen tűri a tétlenséget, melyre esetleges betegsége kényszeríti.


Mérleg

Hivatás: Az volna a legcélravezetőbb, ha az anyagiakat érintő tárgyalásokat, folyamatokat későbbre halasztaná. Szerelem: Párjával túl szigorú, saját magával pedig nagyon elnéző. Egészség: Kiújulhat a reumája.


Skorpió

Hivatás: A munkahelyváltás nagy megterheléssel járhat. Szerelem: Partnere irányítja az eseményeket, és ha nem tud ráhangolódni, akkor a kisebb csalódások végül teljesen elfojtják a vágyait. Egészség: Vigyázzon a súlyára!


Nyilas

Hivatás: Minden megállapodás előtt közölje az elvárásait. Szerelem: A szerelem szinte eszét veheti, pedig ha új kapcsolatról van szó, nem ártana jobban megismernie partnerét. Egészség: Képtelen lazítani, pihenni, relaxálni.


Bak

Hivatás: Ne végezzen nagylélegzetű, sok figyelmet igénylő munkát. Szerelem: Egy-egy apró félreértés még nem elegendő ok, hogy azonnal szakítson párjával. Egészség: Az állandó éjszakázás felemészti szervezete erőtartalékait.


Vízöntő

Hivatás: Tele van ötletekkel, újonnan ébredő ambíciókkal. Szerelem: Előfordulhat, hogy hírt kap a régi kedveséről, aki akár személyesen is megjelenhet az életében, ezzel pedig érzelmi vihart kavarhat. Egészség: Erősítse immunrendszerét!


Halak

Hivatás: Bevált egy korábbi stratégiája, és lassan kezdenek látszani az eredmények is. Szerelem: Ha mostanában szakad el kedvesétől, úgy érzi, lesz elég ereje, hogy örök haragot tartson. Egészség: Panasz esetén forduljon orvoshoz.


Facebook

Támogatóink