Horoszkóp

Kos

Hivatás: Újabb viharfelhők gyülekeznek munkahelyén, ezért úgy érzi, végső ideje lépnie. Szerelem: Romantikus hangulata nagyon jót tesz kapcsolatának. Egészség: Túl magasra tette a lécet, és az esetleges kudarcok gyakori fejfájást okozhatnak.


Bika

Hivatás: Nincs kedve a munkához, és ezt nem is akarja leplezni. Szerelem: Csak akkor tud a jövőjére koncentrálni, ha képes végleg elengedni a múltat. Az új esztendő kiváló lehetőséget kínál erre. Egészség: Meghűlés veszélye fenyegeti.


Ikrek

Hivatás: Ha nem is pénzügyi érdekek motiválják, akkor is profitálhat pluszmunkájából. Szerelem: Gyakran kapja magát azon, hogy a szerelemről ábrándozik. Egészség: A decemberi nagy hajrá miatt idegi kimerültséggel kezdheti az évet.


Rák

Hivatás: Kedvességgel, ügyes taktikával mindent elérhet. Szerelem: Fortuna szerepe a szerelemben sem elhanyagolható. Talán ezen a héten a magánéletében is önre mosolyog a szerencse. Egészség: Új év, új élet — legyen ez az életmódváltásának mottója.


Oroszlán

Hivatás: Nehezen viseli, ha beleszólnak a munkájába. Ilyenkor azt érzi, hogy nem bíznak önben, megkérdőjelezik a szakértelmét. Szerelem: A függetlenség nagyon fontos még a komoly kapcsolatban élők számára is. Egészség: Másnaposan ne vezessen!


Szűz

Hivatás: Lendületes és energikus napok elé néz munkahelyén. Szerelem: Ne engedje, hogy mások akarják megmondani, mit hogyan kellene tennie azért, hogy boldog legyen. Egészség: Néhány napra ágyba döntheti egy kisebb betegség.


Mérleg

Hivatás: Ha lépéselőnyre tesz szert, mindent elérhet. Szerelem: Talán titkos szerelmi viszonyba kerülhet azzal, akivel már hosszabb ideje szimpatizál. Egészség: Nagy a veszélye a torokgyulladásnak, az influenzaszerű fertőzéseknek.


Skorpió

Hivatás: Szakmai és üzleti téren is önmérsékletet kellene tanúsítania. Szerelem: Talán észre sem veszi, de saját hibái, rossz szokásai miatt egyre gyakrabban hibáztatja kedvesét. Egészség: A térde egyre nehezebben bírja a túlzott terhelést.


Nyilas

Hivatás: Nehéz most egyensúlyt tartania a karrier és a családi, otthoni teendők között. Szerelem: Minden könnyűnek ígérkezik a magánéletében, az óvatosság azonban nem árt. Egészség: Vigyázzon, könnyen kaphat arcüreggyulladást!


Bak

Hivatás: Az új esztendőben is elsősorban kapcsolatépítéssel léphet előre. Szerelem: Társával nem mindenben értenek egyet, viszont sok türelemmel meg tudják oldani a felmerülő gondokat. Egészség: Az idegfeszültség hát- és fejfájáshoz vezethet.


Vízöntő

Hivatás: Hajlamos kockáztatni, ám ha nem veti el a sulykot, megtalálhatja a számítását. Szerelem: Párjával remek napokat élhet meg. Egészség: Ne multivitaminnal, hanem gyümölccsel, zöldséggel vértezze fel immunrendszerét.


Halak

Hivatás: Az üzlet és a barátság ebben az időszakban összeférhetetlenebb, mint valaha. Szerelem: Küzdenie kell azért, hogy harmóniában élhessen társával, de ha igazán szereti őt, megéri az erőfeszítés. Egészség: Tegyen jólléte érdekében.


Facebook

Támogatóink