Horoszkóp

Kos

Hivatás: Nem fél az új kihívásoktól. Ha lehetősége lenne rá, sok mindent megváltoztatna a jelenlegi állapothoz képest. Szerelem: Kisugárzásával bevonzza azt a társat, aki elfeledtetheti önnel régi szerelmét. Egészség: Óvja a veséjét!


Bika

Hivatás: Hasznára válik, ha erősnek mutatja magát, mert így nem merik sarokba szorítani. Szerelem: Ha ismerkedési fázisban van, alkalmazza a testbeszéd jól bevált formáit. Egészség: Igyon több folyadékot, és öltözzön melegebben!


Ikrek

Hivatás: Kitartó munkájára, jó teljesítményére végre felfigyelnek főnökei — előléptetésre számíthat. Szerelem: A párkapcsolata egy kicsit feszült, de tenni szeretne a javításáért. Egészség: Legyen óvatos, mert balesetveszélyes napok előtt áll.


Rák

Hivatás: Nagyon fontos, hogy kapkodás helyett akaraterejére és jó ötleteire támaszkodjon, mert csak akkor számíthat sikerekre. Szerelem: Végre el tudja dönteni, hogy mit és legfőképpen kit akar. Egészség: Jót tenne egy kis tisztítókúra.


Oroszlán

Hivatás: Egyelőre semmilyen üzleti vállalkozásba nem tanácsos belekezdenie. Szerelem: Ha nincs párkapcsolata, menjen olyan buliba vagy rendezvényre, amelyen új emberekkel találkozhat. Egészség: Az ön szervezete sincs vasból, sajnos.


Szűz

Hivatás: Ne féljen az új lehetőségektől, az új módszerek kipróbálásától! Szerelem: Ha tartós kapcsolatra most nem is, átmenetire azért számíthat. Egészség: Ha meg szeretné előzni a bajt, menjen el egy fogorvosi ellenőrzésre!


Mérleg

Hivatás: Munka nélkül nincs siker. Szerelem: Párkapcsolati gondjai vagy régebbi szakítása miatt időnként még borongós a hangulata. Egészség: Legyen kitartó, és ne adja fel az életmódjában bevezetett előnyös változtatásokat.


Skorpió

Hivatás: Döntései előtt alkalmasságának felmérésére is szánjon egy kis időt. Szerelem: Ha még csak keresi társát, sokkal több energiára és nagyobb lelkesedésre lesz szüksége. Egészség: Minden bajára talál orvosságot.


Nyilas

Hivatás: A szokásosnál is jobban pörög. Szerelem: Az e jegyben született egyedülálló hölgyek életében elérkezett a teljes stílusváltás ideje. Egészség: Az emésztési rendellenességek megelőzése érdekében fogyasszon több rostos ételt!


Bak

Hivatás: Egy kiváló munkalehetőséget kínálhatnak fel önnek. Szerelem: Úgy érzi, hogy az, akivel egyre gyakrabban találkozik, jelentős szerepet fog betölteni az életében. Egészség: Talán még sohasem volt akkora szüksége egy masszázsra, mint most.


Vízöntő

Hivatás: Veszélybe kerülhet a pozíciója. Nem szokása ugyan, de most még jobban ügyeljen rá, hogy ne essen pánikba! Szerelem: A kapcsolata végre kimozdul a holtpontról. Egészség: Sok betegséget megelőzhet a fogkő eltávolításával.


Halak

Hivatás: Nem könnyű jó döntést hoznia ebben az időszakban. Szerelem: Olyan társra vágyik, akivel megoszthatja gondolatait, mindennapjait. Egészség: A belső feszültség dührohamokhoz vezethet, elfojtása pedig szerteágazó testi tünetekhez.


Facebook

Támogatóink